Стъклени дъски за писане

 
 

Избор на цвят:

Vitve Standart

Стандартният модел на магнитните стъклени дъски за писане на VITVE, предлагат един непретенциозен дизайн и ненатрапчиво присъствие, подходящо за официални места като: офиси, конферентни зали, университети и училища. Традиционната визия на Стъклената дъска за писане STANDART не предопределя нейните качества, а именно: дълготрайна и лесна за поддръжка идеално гладка стъклена повърхност, която е устойчива на "надиране" и "зацапване".

Дори при дългогодишна употреба, тя не губи своите качества и функционалност, благодарение на закаленото безопасно стъкло с дебелина 5 мм. Стъклото няма зеленикав оттенък за разлика от обикновените и индустриални стъкла.

На гърба на всяка дъска за писане е залепена пластифицирана ламарина с PVC покритие, която ви дава възможност с магнит да залепите своите бележки и в същото време допълнително предпазва боята от надиране. Закрепването е лесна задача, с която всеки може да се справи, тъй като в комплекта са включени крепежни елементи със скрит монтаж, за сигурно и безопасно окачване.

Изгодната цена и възможността за избор на размер и форма, я правят предпочитан и желан модел, който се вписва идеално към всеки интериор. VITVE гарантира за качеството и надеждността, който са основна характеристики на продуктовата линия на компанията.

X
Дървени магнити - 7.25 лв./бр.
PVC магнити - 3.90 лв./бр.
Магнитна гъба за почистване - 7.50 лв./бр.
Държач за маркери - 4.00 лв./бр.
Магнитен държач за маркери - 12.00 лв./бр.
Поставка под дъската - 15.00 лв./30см
количество
ЦЕНА 00.00 лв.
Посочената цена е с ДДС.