Стъклени дъски за писане

 
 

Избор на цвят:

Vitve Classic

Стъклена магнитна дъска за писане VITVE CLASSIC е пълнофункционална и се вписва с лекота във всеки един модерен офис, дом или конферентна зала. Дъската за писане CLASSIC е за дългогодишна употреба и е устойчива на надраскване, за разлика от дървените и пластмасови дъски, които се "зацапват" и "надират". Подходяща е за писане с всякакви маркери и е лесна за почистване.

Дъската е изработена от закалено безопасно стъкло с дебелина 5 мм. и предлага идеално равна стъклена повърхност с лесна поддръжка. Стъклото на дъската, няма зеленикав оттенък при пряка слънчева светлина, за разлика от обикновените стъкла и предлага високо ниво на прозрачност и оптичност.

Всяка дъска за писане на гърба си има залепена пластифицирана ламарина с PVC покритие, за да може лесно да прекрепите с нашите силни магнити бележки, снимки и в същото време се постига високо качество, здравина и допълнително предпазване на боята с цел многогодишна експлоатация.

Окомплектована с надеждни крепежни елементи с открит монтаж, за лесно и сигурно окачване, тази дъска е красива алтернатива на традиционните информационни табели и бели дъски за писане. Няколко стъклени дъски с различна форма и цвят, може да се монтират и комбинират върху стени за индивидуални интериорни решения.

X
Дървени магнити - 7.25 лв./бр.
PVC магнити - 3.90 лв./бр.
Магнитна гъба за почистване - 7.50 лв./бр.
Държач за маркери - 4.00 лв./бр.
Магнитен държач за маркери - 12.00 лв./бр.
Поставка под дъската - 15.00 лв./30см
количество
ЦЕНА 00.00 лв.
Посочената цена е с ДДС.